Најдобар пристап во класата од генијалниот дизајн

Генијалниот систем на врати овозможува најдобар пристап до внатрешниот простор во класата. Комбинацијата со ултра-флексибилен, а сепак исклучително префинет внатрешен простор го издвојува B-MAX од другите во категоријата. 


 • Надворешност

  Новиот B-MAX има уникатен дизајн на шасијата. Кога вратите се отворени, ќе забележите дека носечките столбови, коишто обично ги разделуваат предниот и задниот дел на возилата, се паметно вградени во самите врати. Тоа значи дека нема пречки, а пристапот е лесен. 

  Кликнете на сликите и на видеата подолу за да го погледнете надворешниот дизајн на возилото.


  B-MAX комппактен мал моноволумен

  Title

  Систем на врати за лесен пристап

  B-MAX комппактен мал моноволумен

  Халогенски фарови

  Предна решетка со висок сјај и хромирана завршница (Titanium)

  Заден спојлер во боја на каросеријата

  Столбови вградени во вратите

   

   

 • Внатрешност

  Префинетата внатрешност на новиот B-MAX има елегантен, простран дизајн со материјали со висок квалитет, суптилни контрасти на бои и хромирани детали. А заедно со панорамскиот покрив во целосна должина што ја преплавува внатрешноста со природна светлина, создава софистицирана околина за возачот и за патниците. 

  За дополнителна удобност, задните седишта и совозачкото седиште се спуштаат целосно и се добива багажен простор со должина од неверојатни 2,35 м.
  Кликнете на сликите и на видеата подолу за да ги погледнете карактеристиките на внатрешниот дизајн на возилото.


  B-MAX Premium внатрешност

  Панорамски покрив

  Ford SYNC

  Кожен волан

  Кожен менувач

  Премиум централна конзола со потпирач за рака

  Кожни седишта Capretto

  Централна иновативна конзола

  Кожни седишта Capretto

  Кожен волан

  Мануелен клима уред

  B-Max возачко седиште

   

   

 • Бои

  Новиот B-MAX е достапен во голем број бои на каросеријата. Изберете ја омилената. Кликнете на сликите подолу за да ги зголемите.


  Frozen White

  Race Red

  Blazer Blue

  Moondust Silver

  Tectonic Silver

  Burnished Glow

  Mars Red

  Midnight Sky

  Nautical Blue

  Panther Black

  Ink Blue


   

   

 • Тапацири

  Gecko кожни тапацири во Ebony боја

  Hexagon во Sterling Grey боја

  Gecko кожни тапацири за седишта во Sterli боја

  Ткаенина New York u boji Ebony

  Lux кожни тапацири за седишта во Ebony боја

  Ткаенина New York во Med Light Stone боја

  Lux кожни тапацири за седишта во Mid Light боја

  Torino кожни тапацири за седишта во Ebony боја

  Ткаенина New York во Ebony боја

  Capretto кожни тапацири за седишта во Ebo боја

  Capretto кожни додатоци за внатрешноста


   

   

Bookmark & Share