Ценовник и финансии

Ако сте заинтересирани за посебен модел на B-MAX, ве молиме погледнете ги нашите тековни промоции. Или посетете го најблискиот Ford дилер за да дознаете повеќе.

B-MAX Ценовник


  • Цени

    Повеќе информации во врска со PDF датотека

    PDF форматот е дизајниран за да ви овозможи да ја погледнете и печатите датотеката без потреба од софтвер кој се користи за креирање на истата. Adobe™ обезбедува слободен софтвер за (Acrobat Reader), кој ви овозможува да работите со овие датотеки. Ако веќе имате инсталирано оваков софтвер на вашата машина, обично ќе го најдете под "програми" во "Start Menu". Инаку, следете го линкот подолу за да преземете копија. Преземете Acrobat Reader од adobe.com
Bookmark & Share