Ambiente
од € 13,100

Ambiente опрема

Безбедност и сигурност:

 • ISOFIX
 • Дневни светла
 • Високо поставено трето стоп светло
 • Светлосна сигнализација при нагло сопирање
 • Заклучување на задните врати за заштита на деца
 • Централно далечинско заклучување
 • Имобилајзер
 • ESC со помош при поаѓање во нагорнина
 • EBA
 • Предни диск сопирачки
 • Регенеративен систем за сопирање
 • Систем за детекција на слаб притисок во гуимите
 • Предни и странични воздушни перници за возач и совозач
 • Воздушни завеси
 • Воздушно перниче за колено кај возачот
Функционалност:
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Преклопливо совозачко седиште
 • Задна делива клупа 60/40
 • Задни лизгачки врати
 • Прилагодувачки под во товарен простор
 • Електричен серво управувач, прилагодлив по висина и длабочина
 • Грејачи на задно стакло
 • Електрично прилагодливи ретровизори со странични индикатори
 • Нивлирање на предни светла
 • "Follow me home" светла
 • Електрично прилагодливи предни и задни прозори
Надворешност:
 • Браници во боја на каросерија
 • Тонирани стакла
 • Ретровизори и рачки на вратите во црна боја
 • 15" мало резервно тркало 
 • 15" челични тркала
Внатрешност:
 • Џеб во задниот дел на возачкото седиште
 • Рачки на вратите во црна боја
 • Централна конзола со држач на две чаши и 12V приклучок
Trend
од € 14,400

Trend (повеќе од Ambiente) опрема

Безбедност и сигурност:

 • Глобално затворање на прозори
Функционалност:
 • Мануелен клима уред
 • ICE PACK 2
 • Радио/CD, AUX, USB, 2 линкиски дисплеј, 6 звучници, команди на волан
 • Загревани ретровизори
Надворешност:
 • Ретровизори во боја на каросерија
 • Рачки на вратите во боја на каросерија
Внатрешност:
 • Остава за очила
 • Осветлување во совозачката фиока
 • 12V приклучок во задниот дел
 • Трокрак кожен волан
Titanium
од € 15,300

Titanium (повеќе од Trend) опрема

Безбедност и сигурност:

 • LED дневни светла
 • Два преклопливи клуча
Функционалност:
 • Наслон за рака на возачкото седиште
 • Лумбарна поддршка на предното седиште
 • Централно поставен заден наслон за раце
 • Патен компјутер
 • ICE PACK 6
 • GPSM антена, 3.5" "matrix" дисплеј, SYNC
 • Предни светла за магла
 • EcoMode
Надворешност:
 • Предна решетка во светол лак
 • Хромирани лајсни на вратите
 • 15" алуминиумски фелни
Внатрешност:
 • Предни и задни велур патосници
 • Внатрешен ретровизор за набљудување на деца
 • Кожна рачка на менувачот
Titanium X
од € 16,900

Titanium X (повеќе од Titaniumопрема

 

Функционалност:

 • Загревани предни седишта
 • Темпомат
Надворешност:
 • Предна решетка во светол лак со хромирана рамка
 • Целосно затемнети задни стакла
 • 16" алуминиумски фелни
Внатрешност:
 • Уникатен кожен ентериер
 • Предни и задни премиум патосници