НОВИОТ C-MAX & GRAND C-MAX

Семејниот живот како и секогаш... е бурен. Затоа новиот Ford C-MAX е дизајниран да го направи секое патување да биде лесно и со најмалку напор.

Новиот C-MAX со пет седишта или Grand C-MAX со седум седишта; кој и да го изберете ќе уживате во ново ниво на флексибилност, практичност и ефикасност.

Додадете благодарни перформанси, одѕивно управување и голем број на извонредни технологии и можеби веќе го пронајдовте вашиот перфектен автомобил.

 • Преглед


  fordC-MAX Компакт со 5-седишта

  НОВИОТ C-MAX: УДОБЕН ПРОСТОР ЗА ПЕТОРИЦА

  Бројни напредни, заштедувачки на време и напор технологии, паметно спакувани во флексибилен и просторен фамилијарен автомобил. Достапни со хендс-фри liftgate кој го отвора и затвора багажникот со едноставно поминување со ногата под задниот браник: идеално кога ви се рацете фатени.

  fordGrand C-MAX со 7-седишта

  НОВИОТ GRAND C-MAX: ФЛЕКСИБИЛЕН ПРОСТО ЗА СЕДУМ

  За максимална разноврсност, нема потреба да барате понатаму од флексибилнот Grans C-MAX. Со лесен приод кој ви дава лесен пристап до задните седишта и ултра-флексибилен ентериер кој ќе ви помогне да извадите максимум од вашиот фамилијарен живот.

Bookmark & Share