Бои и дезени

Новиот C-MAX изгледа одлично во било која боја, но ние имаме некои убави финеси со што навистина се дополнува неговиот импресивен дизајн. Од внатре, ние исто така поставивме меки материјали за да се чувствувате навистина удобно. 

 • Grand C-MAX бои

  Grand C-MAX со Dark Micastone боја

  Grand C-MAX со Frozen White боја

  Grand C-MAX со Colorado Red боја

  Grand C-MAX со Ink Blue боја

  Grand C-MAX со Mars red боја

  Grand C-MAX со Midnight Sky боја

  Grand C-MAX со Moondust Silver боја

  Grand C-MAX со Panther black боја

   

 • C-MAX бои

  C-MAX со Moondust Silver боја

  C-MAX со Limelight боја

  C-MAX со Dark Micastone боја

  C-MAX со Frozen White боја

  C-MAX со Colorado Red боја

  C-MAX со Ink Blue боја

  C-MAX со Mars Red боја

  C-MAX со Midnight Sky боја

  C-MAX со Panther Black боја   

 • Тапацир во ентериер

  Daphne во Generic Silver

  Pur во Syracuse

  Кожен тапацир

  Новиот C-MAX
   

Bookmark & Share