Внатрешен дизајн 

Раскошен внатрешен дизајн

Во внатрешноста на новите C-MAX и Grand C-MAX, истиот јазик на кинетичкиот дизајн на Ford ги обликува впечатливите црти и површини, одразувајќи го динамичниот и модерниот карактер на надворешноста. Горната инстумент-табла што наликува на крило, глатко се обвива околу другите особини. Суптилните, контрастни палети на бои дополнително го нагласуваат модерниот и висококвалитетен впечаток и меко чувство на допир, а тука е и нивото на изработка што вообичаено е присутно кај поголемите луксузни возила.

 • Надворешност

  ПАТУВАЈТЕ ВО СТИЛ БЕЗ НАПОР

  Рационализиран, спортски, софистициран: можеби не зборовите кој што обично би обично се дружат со асоцирале на семеен автомобил. Но, новиот C-MAX и Grand C-MAX се дизајнирани да бидат различни.

  Флексибилноста, практичноста и ефикасноста никогаш не изгледале толку добро.

  ford

  Новиот C-MAX Екстериер

  ford

  Новиот C-MAX Екстериер

  ford

  Новиот C-MAX Екстериер

  ford

  Новиот Grand C- MAX Екстериер

  ford

  Новиот Grand C- MAX Екстериер

 • Внатрешност

  СЕДНЕТЕ И... ОПУШТЕТЕ СЕ

  Простор за главата, за нозете и лактовите, има многу од сето тоа во внатрешноста на Новите C-MAX и Grand C-MAX. Има доволно простор и за сите ваши "основни" предмети за на пат, исто така.

  Затоа седнете и опуштете се и уживајте во возењето во софистицирана, елегантна и добро опремена кабина која ја става секоја корисна опција и извонредна технологија интуитивно блиску до вашата рака.

  ford

  Новиот C-MAX Ентериер


  ford

  Новиот C-MAX Ентериер

Bookmark & Share