Fiesta за 9.990€

Исто како комплетно нов паметен телефон, Новата Форд Fiesta ги комбинира современиот стил, и ремек дело технологијата. Секоја функција е создадена да ви помогне да го извадите максимумот од вашиот ден.

Со Ford SYNC може да одберете песна од USB или MP3/IPOD, или да ја пуштите од вашиот мобилен телефон преку Bluetooth конекција. Системот овозможува да воспоставувате и примате повици користејќи едноставни говорни команди. Дополнително, SYNC ги чита вашите смс пораки гласно, и одговара на нив по претходно селектирани команди, овозможувајќи ви да останете поврзани со вашите најблиски додека сте во движење.

Исто така нема да имате потреба да застанувате за бензин често: нашиот 1.0 EcoBoost бензински мотор ги комбинира задоволувачката моќ со исклучителната бензинска ефикасност до 4,3 литри на 100км.

Спектар на иновативни технологии ќе го направат секое ваше возење безбедно, удобно и забавно. А исто така колата доаѓа во спектар на 12 впечатливи бои.


Bookmark & Share