Дизајн

 • Надворешност

  Новата Ford Fiesta доаѓа во повеќе изданија

  Погледнете ги сите нивоа на опременост кои се достапни:

  ford
  Новата Ford Fiesta ST-Line
  ford


  Новата Ford Fiesta ST-Line

  ford
  Новата Ford Fiesta ST-Line

  ford
  Новата Ford Fiesta Titanium
  ford
  Новата Ford Fiesta Titanium
  ford
  Новата Ford Fiesta Titanium
  ford
  Новата Ford Fiesta Vignale
  ford
  Новата Ford Fiesta Vignale

  ford
  Новата Ford Fiesta Vignale

  ford
  Новата Ford Fiesta Active

  ford
  Новата Ford Fiesta Active

  ford

  Новата Ford Fiesta Active

 • Внатрешност

  Разигран ентериер, создаден според Вашите потреби

  Погледнете ги различните ентериери достапни кај Fiesta:

  ford
  Внатрешност во
  Fiesta ST-Line
  ford
  Внатрешност во
  Fiesta Titanium

  ford
  Внатрешност во
  Fiesta Vignale

  ford

  Внатрешност во
  Fiesta ST-Line

  ford
  Внатрешност во
  Fiesta Vignale

  ford
  Внатрешност во
  Fiesta Active

  ford
  Внатрешност во
  Fiesta Vignale

  ford
  B&O PLAY
  аудио систем

  ford

  Внатрешност во
  Fiesta Vignale
Bookmark & Share