НОВИОТ FORD FOCUS

Со комплетно рестилизирана, извајана надворешност и кабински простор кој е понапреден и пософистициран него било кога – ова е најрафинираниот Focus до сега. 

 

Новата генерација на Focus исто така вклучува широк спектар на извонредни нови технологии. На пример, Ford SYNC 2 со гласовни контроли и 8-инчен екран осетлив на допир ви овозможува интуитивно ракување со навигацијата, забавните системи, климатизацијата едноставно само користејќи го вашиот глас. Исто така, напредната Помош При Паркирање е сега подобрена и го отргнува стресот од паралелно и нормално (перпендикуларно) паркирање. 

 

Спектар на најнови бензински и дизел мотори испорачуваат перфектен баланс на моќност и економичност. Напредна PowerShift трансмисија и лопатки за промена на брзините ги зголемуваат перформансите и ефикасноста на двете. 

 

Дознајте повеќе за возачкото искуство, нивоата на перформанси и ефикасност, безбедносните карактериситики и дизајнот кај Focus. 


Bookmark & Share