Бои и шари

Our designers have created a range of colours and finishes, both inside and out, that make Galaxy even more attractive.

 • Бои

  Бои

  Достапен Ви е широк спектар на бои за да го изберете вистинскиот изглед, внимателно погледнете ги сликите подолу:

   


  Galaxy во Parkside

  Galaxy во Panther Black

  Galaxy во Moondust Silver

  Galaxy во Frozen White

  Galaxy во Ink Blue

  Galaxy во Blazer Blue

  Galaxy во Dark Micastone

  Galaxy во Ice White

  Galaxy во Midnight Sky

   

 • Уредување и декор

  Внатрешно уредување и декор

  Секој бод, секој исечок на ткаенина и кожа, секој детал во Galaxy е беспрекорно дотеран. И палетата на елегантни седишта, тапацири, шари и ткаенини перфектно се надополнуваат за да дадат луксузно чувство.

   


  Daphne во Generic Silver

  Windsor кожа во Biscuit

  Windsor кожа во Dark Ebony

   

Bookmark & Share