Ценовник

Ако сте заинтересирани за одреден модел на Galaxy, Ве молиме посетете го најблискиот дилер за повеќе информации.

Повеќе информации за PDF фајлот

PDF форматот е дизајниран да ви овозможи да гледате и печатите датотеки без потреба од софтверот кој е употребен за нивно креирање. Adobe™ овозможува користење на бесплатен софтвер (Acrobat Reader) кој ви дозволува да работите со овие датотеки. Ако веќе го имате инсталирано ова на вашата направа, вообичаено ќе го најдете во Програми во вашето Старт Мени. Во друг случај, следете го подолу дадениот линк за да преземете копија.

Acrobat Reader од adobe.com

Bookmark & Share