Созреан дизајн

Ре-дизајниран и по суров изглед на предната решетка. Поширок централен свод на хаубата. Ентериерот е рестилизиран за вистински да ги комплетира префинетоста и современиот стил на возилото.

Дизајн кој се истакнува. Системи за возење кои Ви помагаат кога сте на мисија. Груба, но софистицирана. Способна, но удобна. Опколете се со простор. Извонредна изработка и посветеност на детали. Врвна хендс-фри технологија


 • Надворешност

  Чистите линии на Кугата се подобрени со врвните дизајнерски елементи како длабоките украсни контури, карактеристичниот хромиран заден дифузер и ниско профилните шини на покривот.


  Комплетно редизајниран Куга

  Робустен изглед

  Врвно контролирање на сите видови пат

  Елегантен дизајн на задницата

  Комплетно нова Форд Куга

  Софистициран дизајн

  Рафинирано, стилско каросерија

  Куговиот робустен профил

  Интелегентно SUV

  Спортско, теренско возило

  Мускулести линии

  Длабоки украсни контури
 • Внатрешност

  Современата кабина на Кугата има врвен изглед и завршница. Седишта со спортски контури, инструмент табла мека на допир, уникатна "bull horn" форма на конзолата и перфектно детализирани прекинувачи, инструментите и контролните површини се резултат на врвна изработка која вие ја чувствувате.


  Панорамски кров

  Супериорна изработка во кабината
 • Бои

  Кугата доаѓа во повеќе варијанти на бои (акрилни и неметалик), така што има една посебно за вашиот вкус.


  Panther Black

  Sterling Grey

  Burnished Glow

  Moondust Silver

  Ginger Ale

  Deep Impact Blue

  Blazer Blue

  Frozen White

  Race Red

  Platinum White
Bookmark & Share