Ценовник

Ако сте заинтересирани за одреден модел, погледнете ги нашите актуелни понуди. Или посетете го најблискиот дилер за најдобрите понуди на располагање.

Kuga Ценовник

Повеќе информации во врска со PDF датотека

PDF форматот е дизајниран за да ви овозможи да ја погледнете и печатите датотеката без потреба од софтвер кој се користи за креирање на истата. Adobe™ обезбедува слободен софтвер за (Acrobat Reader), кој ви овозможува да работите со овие датотеки. Ако веќе имате инсталирано оваков софтвер на вашата машина, обично ќе го најдете под "програми" во "Start Menu". Инаку, следете го линкот подолу за да преземете копија. Преземете Acrobat Reader од adobe.com

Bookmark & Share