Trend
од € 23,300

Trend ниво на опрема:

 • Имобилајзер
 • Ел. серво управувач подесив во 4 правци
 • ABS сопирачки
 • ESP - систем против пролизгување
 • Помош при нагло сопирање
 • Систем за намалување на ризикот од сранично превртување
 • Систем за контрола на приколка
 • Помош при тргнување во нагорнина
 • Предни и задни диск сопирачки
 • Светлосна сигнализација при нагло сопирање
 • Предни сигурносни појаси со висинско подесување прицврстени во 3 точки
 • Задни сигурносни појаси прицврстени во 3 точки
 • Звучен сигнал за ненаместен појан на предните и задните седишта
 • Кожен волан со 3 краци
 • Предни и странични воздушни перници за возач и совозач
 • Воздушни завеси за прв и втор ред
 • Воздушно перниче за колено
 • Потпирачи за глава подесиви во 4 правци
 • ISOFIX
 • Заклучување на задните врати за заштита на деца
 • Ел. централно далечинско заклучување
 • Систем за следење на притисок во гумите
 • Стандардна суспензија
 • Start/Stop систем
 • Стартување на возилото без клуч
 • Мануелно нивелирање на фарови
 • Ел. подесиви и загревани ретровизори во боја на каросерија со странилни индикатори
 • Ел. подесиви предни и задни прозори со глобално отварање/затварање
 • Патен компјутер
 • Информација на инструмент табла за моменталниот вртежен момент на секое тркало ( само кај 4WD модели)
 • Темпомат
 • ICE PACK 4 (Радио/AM/FM/CD, 4.2" TFT екран за радиото, 6 звучници, команди на волан за Р/ЦД, USB приклучок, SYNC 1 со Voice Control/Bluetooth, 4.2" TFT колор екран на инструмент табла)
 • Спортски предни седишта
 • Делива задна клупа 60/40
 • Мануелен клима уред
 • Мала централна конзола во гордниот преден дел со остава за очила
 • 17" челични фелни со 235/55 R17 гуми
 • Мини резервно тркало
 • Предни и задни калници
 • Халогени предни светла
 • Предни дневни светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Високо поставено трето стоп светло
 • Преден и заден браник делумно во боја на каросерија
 • Прагови во црна боја
 • Предна горна решетка во светло сива боја со хромирана рамка
 • Рачки на вратите во боја на каросеррија
 • Двоен хромиран издув
 • Светло кај нозете на предните седишта
 • Светло во товарниот дел
 • Предни патосинци
 • LED светла во кабина
 • Централна конзола со остава за чаши
 • Рачна сопирачка во Z форма
 • Џебови во задниот дел на предните едишта
 • Анти-алергиски ентериер
 • Кожна рачка на менувачот
 • Штитници за сонце за возач и совозач со осветлено огледало
Business
од € 25,600

Business опрема (повеќе од Trend):

 • Ел. преклопливи ретровизори
 • Задни паркинг сензори
 • ICE PACK 12 - Navigation - (Радио/AM/FM/CD, 8" колор екран осетлив на допир, 6 звучници, команди за радио на волан, 4,2" TFT колор екран на инструмент таблата,USB, AUX приклучок, SD card, SYNC III со Voice Control и Bluetooth)
 • Двозонска автоматска клима
 • Централен наслон за рака
 • Отвори за климата во задниот дел
 • Ел. рачна сопирачка
 • LED дневни светла
 • Кровни надолжни носачи со светол финиш
 • Без лумбарна поддршка на возачко седиште


Titanium
од € 28,900

Titanium опрема (повеќе од Business):

 • Автоматски светла
 • Електрохроматски самозатемнуван внатрешен ретровизор
 • Follow me Home светла
 • Сензор за дожд
 • ICE PACK 6 - (Радио/AM/FM/CD, 8" колор екран осетлив на допир, 6 звучници, команди за радио на волан, 4,2" TFT колор екран на инструмент табла, USB, AUX приклучок, SD Card, SYNC III со Voice Control и Bluetooth)
 • 17" алуминиумски фелни со 10 краци Spark Silver со 235/55 R17 гуми
 • Делумно кожни седишта - Salerno
 • Лумбална поддршка на предните седишта
 • Заден наслон за рака со држач за чаши
 • LED амбиентално осветлувње во кабина
 • Предни и задни велур патосници
 • Прагови на предните врати со KUGA лого
 • Без паркинг сензори
 • Без кровни носачи
 • Без преклопливи ретровизори
 • Без светло за нозете на предните седишта
ST-LINE
од € 33,900

ST-LINE опрема (повеќе од Titanium):

 • Спортска суспензија
 • Предни и задни паркинг сензори
 • Систем за автоматско паркирање
 • 18" алуминиумски фелни 235/50 R18 со уникатен ST-Line дизајн - Bright Machined
 • Куќиште на фарови во црна боја
 • Кровни ноадолжни носачиво црна боја
 • ST-Line Full Body Styling Kit - (Одбојници на вратите, преден и заден уникатен браник, предни и задни проширени полумесеци, странични отвори за воздушно ладење во црна боја, горна и долна предна решетка во црна боја
 • Кожен волан со 3 краци и порабување во сива боја
 • Прагови на предните врати со ST-Line лого
 • Делумно кожни седишта - Dynamica
 • ST-Line темен тапацир на кровот
 • Алуминиумски педали
 • Без LED амбиентално осветлување во кабина