Дизајн

Потенциран, некомпромизирачки стајлинг и елегантност

Аеродинамичниот профил на Мондео е олицетворение на неговиот моќен и модерен имиџ со бескомпромисна внатрешност полна со квалитет и префинетост. 

 

Сместете се во возачкото седиште и не само што веднаш ќе се осетите во контрола, ќе откриете како “кокпит” распоредот ви ги сместува сите контроли интуитивно блиску на дофат до рака. 


 • Внатрешност

   

  Уживајте во стивнатиот, префинет амбиент на кабината во Мондео. Супериорни материјали се присутни низ целиот ентериер, како и голем број на внатрешни опции ви овозможуваат додатно да го персонализирате вашето Мондео. Задните патници може да седнат и уживаат во обемниот простор за нозете, лактите и главата. 
  Погледнете повеќе за карактеристиките на внатрешниот дизајн.   

   

 • Надворешност

  Ова возило е дизајнирано со цел подалеку од чиста естетика. Всушност, автомобилот е така обликуван и стилизиран за да го сведе аеродинамичниот отпор на минимум, што помага да се подобри економичноста. 

   

  Погледнете повеќе за карактеристиките на надворешниот дизајн.

   

   

 • Тркала

  Потполно новото Мондео е достапно со широк обесг на избор за тркала. 

   

  16" челични тркала
  16" челични тркала
  16" алуминиумски тркала
  17" алуминиумски тркала
  17" алуминиумски тркала
  17" алуминиумски тркала
  18" алуминиумски тркала
  18" алуминиумски тркала
  19" алуминиумски тркала

 • Бои

  Изберете од обсег на надворешни бои каде секоја има сопствена изјава за стил. 

   

  Frozen White
  - акрилна
  Blazer Blue
  - акрилна
  Magnetic
  - металик
  Moondust Silver
  - металик
  Ruby Red 
  - металик
  Tectonic Silver
  - металик
  White Platinum
  - уникатна металик
  Panther Black
  - металик
  Deep Impact Blue
  - металик
  Lunar Sky
  - металик

Bookmark & Share