Ви ја претставуваме новата Fiesta Van

Ви го претставуваме Fiesta Van веќе од €10,900

Претставена заедно со над 2.008 возила на Деловен саем за возила во Хановер, сосема редизајнираната Ford Fiesta Van е возбудлива да се гледа исто толку како и да се вози. Со софистицираноста и разноврсноста ќе оставите голем впечаток каде и да ве води вашиот бизнис, а новата Fiesta Van е доволно мала за да се справи со зафатените улиците на градот, но има моќ да ги јаде километрите на отворен пат.Бидејќи ова е преглед на новата Ford Fiesta Van, некои од наведените карактеристиките може да се стандардни за моделите, додека други можат да бидат достапни како опција или на располагање само за одредени модели. За повеќе информации ве молиме контактирајте го вашиот Форд дилер.

Bookmark & Share