Looks that mean business

Редизајнирана и обликувана според фордовиот кинетички дизајн, новата Fiesta Van е впечатлива на прв поглед.

 • Надворешност

  Извајаниот екстериер на новата Fiesta Van проектира присутност и индивидуалност.
   


  Редизајнирана предна решетка и прени светла

  Истакнати зони над тркалата

  Извајана надворешност


   

   

 • Внатрешност

  Со кабина која е дизајнирана да го направи  вашиот работен ден лесен, комотен и безбеден. новата Fiesta Van е одличен избор за вашиот бизнис.

  Пространа, удобна и како и стилски дизајнирана, ова возило вклучува голем број на паметни технологии и безбедносни карактеристики од кој многумина се први во индстријата во сегментот на мали товарни возила.

  Товарниот простор е заштитен со квалитетна подна гума и нуди еден кубен метар товарен простор, четири DIN-компатибилни странични точки за фиксирање како и DIN-компатибилна преграда по целата висина.  Напредни технологии

  Удобни седишта
   

   

 • Бои

  Новата Fiesta Van е достапна со широка палета на надворешни бои.


  Candy Blue

  Cooper Pulse

  Blazer Blue

  Frozen White

  Panther Black

  Midnight Sky

  Nautical Blue

  Moondust Silver

  Mustard Olive

  Race Red
   

   

Bookmark & Share