Добар изглед кој ви штеди гориво

Неговиот рестилизиран преден дел го прави Новиот Ranger по аеродинамичен, подигајќи ја горивната економичност и  ефикасност. И неговиот нов, повисок среден дел му дава на возачот повеќе заштита. Погледнете дел од надворешниот изглед и погледнете ги овие и други дизајнерски карактеристики.

 • Надорешност

  Неговиот рестилизиран преден дел го прави Новиот Ranger по аеродинамичен, подигајќи ја горивната економичност и  ефикасност. И неговиот нов, повисок среден дел му дава на возачот повеќе заштита. Погледнете дел од надворешниот изглед и погледнете ги овие и други дизајнерски карактеристики.

   


  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

  Ford Ranger

   

   

 • Ентериер

  Кабината на новиот Ranger има модерен, високо технолошки изглед и дава чувство на солидна сигурност. Покрај тоа што материјалите се со врвен квалитет, тие се специјално одбрани да издржат тежина и да бидат практични во исто време. Сите биле строго тестирани пред да бидат одбрани, за да можете да го користите вашиот Ranger со доверба и во најтешките работни средини. 

   

   


  Ford Ranger XL

  Ford Ranger XLT

  Ford Ranger Limited

  Ford Ranger Wildtrak
   

 • Бои

   


  Ocean (Metallic)

  Wildtrak Orange (Metallic)

  Colorado Red

  Frozen White

  Moondust Silver 

  Performance Blue 

  Cooper Red

  Sea Grey

  Panther Black    

   

   

 • Тапацир

  Ентериерот на Новиот Ranger ви дава избор од комфорен, стилски но  солидни материјали кои се лесни за чистење. Така што нема да имате проблем да го сочувате изгледот на внатрешноста.XLT доаѓа со велурен тапацир, со Ограничената верзија на луксузна црна кожа и Wildtrak со перфорирана кожа и Alcantara седишта.

   

   


  Ford Mini Perforated over Soho in River Rock

  Soho Grain leather in River Rock

  Endurance fabric in Ebony

  Journey Grain leather in Ebony

  Pulse fabric in River Rock

  Livewire fabric in River Rock


   

Bookmark & Share