Избор од кабини и повеќе простор

Новиот Ranger нуди избор од три стила на кабини, плус опција за шасија со кабина, каде сите се пошироки и по просторни него претходно. Така да ќе најдете повеќе простор кај главата, нозете и рамената. Додатно; е најдолгиот, најширокиот и највисокиот пикап во својата класа. 

 • Регуларна кабина

  Регуларна кабина

  Регуларната Кабина со две врати овозможува исклучителен и високо практичен простор со извонреден капацитет на товарање. 

   

  • Кабина со две врати и седишта за до два патника
  • Товарна површина со димензии 2280 x 1456 mm
  • 1336 кг максимална носивост (1182 кг кај 4x2)

   

  Обезбедувајќи стандардизирана пренамена на Ranger

  Доколку имате основен Ranger модел кој е за пренамена на каросерија од трета страна тогаш би сакале да бидете сигурни дека промените во каросеријата и опремата се во согласност со стандардите за безбедност и производство. Притоа изработивме Упатство за Монтирање на Каросериска Опрема (BMM). Овој детален документ помага при дизајн и изведба на пренамената за да биде извршена со највисок квалитет. 


   

   

 • Шасија

  Шасија

  Ranger Шасија нуди робусна шасија изработена од високо-квалитетен челик која овозможува пренаменување за различни типови на каросерија.


   

   

   

 • Кабина со заден пристап

  ‘RAP’ Кабина со Заден Пристап

  Кабината со Заден Пристап содржи две конвенционални врати и две обратно поставени панели овозможувајќи лесен пристап во задниот дел од кабината и простор зад предните седишта. Овој тип на кабина има повремено седење во задниот дел со складишен простор вклучувајќи две остави со поклоп.

   

   

  • Кабина со четири врати (две задни со отворање во обратна насока) и седишта за до четири патника
  • Товарна површина со димензии 1753 x 1456 mm
  • 1254 кг максимална носивост 

   


   

 • Дупла кабина

  Дупла кабина

  Новиот Ranger со Дупла Кабина има четири врати во полна големина. Обезбедува простран ентериер за до пет луѓе, со поголеми врати овозможувајќи полесен пристап за патниците назад. Тие исто така ќе уживаат во простор за нозете кој е најголем во оваа класа.

   

   

  • Товарна површина со димензии 1530 x 1456 mm
  • 1152 кг максимална носивост

   


   

   

Bookmark & Share