Новиот FORD RANGER

Новиот Ford Ranger е безмилосно тестиран – во најтешките окружувања, под екстремни температури, и преку најгрубите терени на земјата. Така што е спремен за било кој предизвик што ќе му го поставите. Најновиот модел е помоќен од било кога, благодарејќи на новата линија на напредни Duratorq дизел агрегати. Тие можат да ви помогнат да транспортирате товар до 1,336 кг. Во исто време, тие нудат подобрена ефикасност на горивото и содржат Euro Ниво V стандарди за емисија на издувни гасови. Новиот Ranger е исто така првиот пик-ап кој успеал да добие 5 ѕвезди рејтинг на Euro NCAP тестирањето за безбедност. Дознајте повеќе за нивоата на безбедност, возачко искуство, перформанси и ефикасност, трошоци на одржување и дизајн.
Bookmark & Share