Новиот TRANSIT CONNECT

Секој Transit е направен со причина, истото важи и за Комплетно Новиот Transit Connect.

 

Цврст, практичен и доверлив, комбето ви нуди великодушен складишен простор од: 2.9 кубни метри во L1 (верзијата на кратко меѓуоскино растојание) и 3.6 кубни метри во L2 (верзијата на долго меѓуоскино растојание), со околу 1,000кг товар.


Генијалната товарна преграда ви овозможува да складирате цевки, скали и друг товар до 3.0 метри должина во L1 и 3.4 метри должина во L2, безбедно во вашето комбе. 

Избор од напредни бензински и дизел мотори, комбинирани со 5-6 степенски мануелни менувачи или 6-степенски автоматски менувач, овозможуваат високи нивоа на моќ и вртежен момент како и исклучителна бензинска ефикасност: од 3.33 km/h со 105g/km емисија на CO2 гасови.

Напредните технологии ќе ви помогнат да останете поврзани, забавувани, сигурни и безбедни, како што е системот Автоматско Градско Сопирање, кој детектира со активирање на сопирачките пред да се случи судир со друго возило при возење со ниска брзина.

Со флексибилно дупло предно совозачко седиште кое ви овозможува да се превезувате три личности во комбе моделот, како и Double-Cab-in-Van и Kombi верзијата кој овозможуваат да се превезуваат до 7 луѓе, исто така имате можност да го носите вашиот тим од колеги на секоја работа, како и материјалите и опремата кои ви се потребни за завршување на истата.

Bookmark & Share