Комбе кое ќе бидете горди што го имате

Комерцијално возило треба да биде практични и функционално. Но не треба да наликува на “кутија на тркала”. Затоа новиот Transit Connect е дизајниран да изгледа и да прави да се чувствувате добро, дали сте во кабината или надвор од неа. Со храбар, современ стајлинг кој креаира силна професионална слика, ова е комбе кое со гордост ќе го паркирате пред вашиот дом на крајот на секој работен ден.
 • Надворешност

  Оформен водејќи се по Фордовиот Кинетички Дизајн, екстериерниот стајлинг на комбето има намена како и стил. На пример, комбето има подобрена аеродинамика за подобра бензинска ефикасност и високо технолошки светла за поголема прегледност. Резервните делови се исто така дизајнирани да бидат лесни за сервисирање и замена, како би имале пониски трошоци за одржување.

   


  Комплетно новиот Transit Connect

  Практичен и функционлаен

  Моќен и современ стајлинг

  Ford kinetic дизајн

   

   

 • Внатрешност

  Направен да биде практичен и тежок носач, скроен да се чувствувате комфорни и релаксирани што е можно повеќе: стилскиот сличен на автомобил ентериер е ергономично дизајниран да ја имате секоја потребна команда, како и складишен простор блиску до вашите раце.

   


  Практичен и долготраен

  Внатрешност на класичен автомобил
   

   

 • Бои

  Спектар од модерни надворешни бои се селектирани да помогнат да оставите позитивен впечаток на вашиот бизнис и да обезбедите силна позадина на секој знак, лого, име што ќе го додатете на вашето возило.


  Midnight Sky

  Frozen White

  Panther Black

  Blazer Blue

  Race Red

  Deep Impact Blue

  Moondust Silver

  Tectonic Silver

   

   

Bookmark & Share