Што сакате од вашето комбе?

Со три стила на каросеријата(ван,ван со дупла кабина и комбе), со можност за седење на двајца до седум луѓе, две должини на каросеријата(L1 и L2) и товарни можности од 625кг па се до 1,000кг, сигурно ќе го пронајдете оној Transit Connect кој перфектно ги задоволува вашите потреби. Вие имате сеопфатен избор на нивоа на опрема во секој тип на каросерија, и многу додатни опции кои ќе ви овозможат и дополнително да го персонализирате вашето возило. За некои уште поспецијални опции нашата група за специјални операции за возила SVO може да ви обезбеди се, од уникатни бои на каросеријата до порачани внатрешни товарни системи. За дополнителни детали, слободно обратете се кај вашиот дилер.


 • Ван

  Пространо, добро распоредено и високо функционално : товарниот простор се состои од преграда со целосна висина и ширина и можете да одберете две или три седишта во кабината. Лизгачка товарна врата и симетрични задни товарни врати се стандард. Дополнително, вие може да одберете стаклена товарна врата со опција за перење, бришење, греење и одмаглување.  

   

  L1 (Верзија со кратко меѓуоскино растојание)

  • Севкупна должина: 4,418mm
  • Висина на кровот: 1,861mm
  • Волумен на товарниот простор: 3m кубни
  • Должина на товарен простор 3m
  • Можност за товар: 625-825 кг
  • Вкупна тежина на возилото: 2.0T или 2.2Т
  • Можност за влечење: до 1200кг

   

  L2 (Долго меѓуоскино растојание)

    • Севкупна должина: 4,818mm
  • Висина на кровот: 1,862mm
  • Волумен на товарниот простор: 3.6m кубни
  • Должина на товарен простор 3.4m
  • Можност за товар: 700-1000 кг
  • Вкупна тежина на возилото: 2.1T, 2.3Т или 2.4Т
  • Можност за влечење: до 1200кг

 • Ван со дупла кабина

  И покрај двете седишта во предниот ред, ванот со дупла кабина има дополнителен ред од три седишта позади нив. Фиксирана стаклена преграда безбедно го оделува вториот ред од товарниот простор.

  L1 (Верзија со кратко меѓуоскино растојание)

  • Севкупна должина: 4,418mm 
  • Висина на кровот: 1,844mm
  • Волумен на товарниот простор: 1.2/2.2m кубни седишта(горе/доле)
  • Можност за товар: 725 кг
  • Вкупна тежина на возилото: 2.2Т
  • Можност за влечење: до 1200кг

  L2 (Долго меѓуоскино растојание)

  • Севкупна должина: 4,818mm
  • Висина на кровот: 1,844mm
  • Волумен на товарниот простор: 1.6m/2.8m кубни седишта (горе/доле)
  • Можност за товар: 716кг
  • Вкупна тежина на возилото:2.3Т
  • Можност за влечење: до 1200кг

 • Комби

  Потполно новиот Transit Connect Kombi вклучува Флексибилен систем за седење позади.

   

  Седиштата и во моделот со 5 и со 7 седишта нудат високо ниво на флексибилност помеѓу товарен простор и патничко сместување, максимизирајки го просторот и опциите за негова искористеност.

   

  Во верзијата со 5 седишта, вториот ред седишта се склопуваат во рамен под и се поместуваат напред и надолу просторот за нозе. Во комбинација со 50/50 поделиви седишта од трет ред, кои исто така можат да направат рамен под, вие можете лесно и брзо да направите рамен товарен простор.

   

  Преграда која е поместлива и согласна со ИСО/ДИН го дели товарниот дел од патниците.

   

  L2 (Долго меѓуоскино растојание)

  • Севкупна должина: 4,818mm
  • Висина на кровот: 1,828mm
  • Седишта: 5 или 7 седишта
  • Можност за влечење: до 1200кг

Bookmark & Share