Изглед како автомобил, ефикасност како комерцијално возило

Новиот Transit Courier има ниво на модерен стил и удобност како автомобил што можеби нема да го очекувате од практично и ефикасно комерцијално возило. 

Имајте предвид дека локалните спецификации може да се разликуваат од сликата погоре. Мобилниот уред не е вклучен.

 • Надворешност

  Надворешноста на возилото е направена за намена, а дизајнот за стил. На пример, аеродинамичната каросерија не само што му дава современ изглед на Transit Courier, туку и ја подобрува аеродинамичноста за да се максимизира економичноста. Впечатливите светла со висока технологија ви овозможуваат поголема видливост, а добивате и добра заштита со новиот дизајн на предниот и задниот браник. Заоблените предни агли помагаат да се намалат ударите и гребаниците во тесен простор.


  Впечатлив, аеродинамичен стил

  Лесно маневрирање во тесен простор

  Управување како автомобил. Ефикасност што штеди пари

  Цврст, практичен, доверлив

  Модерен стил

  Transit Courier

   

   

 • Внатрешност

  Направена за да биде удобна и како во автомобил, квалитетната внатрешност и понатаму е практична и трајна каква што очекувате од комерцијално возило. Новите седишта се издржливи и ергономски, направени за да ви овозможат максимална поддршка. Поставени се така што секоја контрола и секоја преграда ви се на дофат на раката, меѓу кои и паметниот „приклучок за уреди“ на горниот дел од инструмент-таблата што безбедно го чува вашиот мобилен телефон, MP3-уред или сателитска навигација. Имајте предвид дека локалните спецификации може да се разликуваат од сликата погоре. Мобилниот уред не е вклучен.


  Внатрешност 360

  Технологија без користење на рацете Ford SYNC

  Приклучок за уреди за сите ваши уреди

  Лесна, проветрена, просторна кабина

   

   

 • Бои

  Избрана е палета на модерни бои на надворешноста што ќе ви помогне да оставите добар впечаток за вашата работа и ќе ви обезбеди добра подлога за секој знак или натпис што ќе го додадете подоцна.


  Blazer Blue

  Deep Impact Blue

  Frozen White

  Iceberg - достапна само кај Trend

  Magnetic

  Moondust Silver

  Race Red

  Tectonic Silver

  Panther Black

   

   

Bookmark & Share