Вашето идеално комерцијално возило

Богатиот избор на бои на надворешноста (меѓу кои и специјални бои), тркалата и многу опции за опрема ви овозможуваат да го создадете своето совршено возило.

 • VAN

  Van

  Вкупна должина: 4157 mm 

  Височина на покривот 1747 mm 

  Зафатнина на кутијата за товар со фиксна преграда: 1,9/2,3 m3 (VDA/SAE) 

  Зафатнина на кутијата за товар со преграда со мрежа со преклопување: 2,4/2,3 m3 (VDA/SAE) 

  Товарна должина: 2,59 m 

  Максимален товар, приближно: 660 kg 

  Максимална вкупна маса на возилото (GVM): 1795 kg 

  Седишта: две

 • KOMBI

  KOMBI

  Вкупна должина: 4157 mm 

  Височина на покривот 1747 mm 

  Зафатнина на кутијата за товар: 0,7/1,0 m3 со ставени седишта, 1,7/1,9 m3 со преклопени седишта во вториот ред (VDA/SAE) 

  Товарна должина: 1,4 m до задниот дел на предните седишта 

  Максимален товар, приближно: 550 kg 

  Вкупна маса на возилото (GVM): 1780 kg 

  Седишта: пет

   

   

   

Bookmark & Share