ПОТПОЛНО НОВИОТ FORD TRANSIT CUSTOM Меѓународен Ван на годината 2013

Потполно новиот Transit Custom претставува репер за економичност и носивост, ќе ви ја зголеми продуктивноста и ќе остави маркантен впечаток кај вашите клиенти. Со тоа целосно ја заслужи титулата Меѓународен Ван на Годината 2013.

 

Потполно новиот Transit Custom е исто така првиот и единствениот Ван во својот сегмент кој има постигнато максимални 5-звезди оценка за безбедност кај Euro NCAP. Две од своите иновативни технологии, системот за Предупредување за држење лента и Ford SYNC со Итна Помош, исто така добија Euro NCAP Advanced награди за технологија: за првпат во историјата кај комерцијално возило. 

 

Овој среден по големина модел од потполно новиот Transit опсег, постигнува одлична економичност на гориво, благодарејќи на ECOnetic технологиите како Ауто-Старт-Стоп и Регенеративното полнење. Неговиот удобен и издржлив ентериер ќе ви го олесни работниот ден – посебно во кабината, која функционира како подвижна канцеларија. Товарниот простор е исто така извонреден. Дали ќе изберете Ван, Ван со двојна кабина или Комби; може многу да извлечете од многуте напредни технологии, вклучувајќи Ford SYNC со гласовна контрола и MP3/iPod и мобилната поврзаност. 

 

Дознајте повеќе за Transit Custom: и возачкото искуство, перформансите, цените за оддржување, безбедноста и сигурноста и дизајнот. 


Bookmark & Share