Современ изглед и исклучителена удобност

Потполно новиот Transit Custom ги соединува современиот надворешен стајлинг и внатрешната удобност кои не би очекувале да ги пронајдете во комерцијално возило. И внатрешноста и надворешноста се дизајнирани со практичност и дункционалност на ум. Погледнете подоле.


 • Надворешност

   


  Впечатлив дизајн

  Меѓународен Ван на Годината

  Практичен и функционален

  Модерен надворешен стајлинг

   

   

 • Внатрешност

   


  Комотен и издржлив ентериер

  Ефикасни LED светла

  Напредни технологии


   

   

 • Бои

  Новиот Transit Custom е достапен со широка палета на надворешни бои. 


  Frozen White

  Midnight Sky

  Moondust Silver

  Panther Black

  Race Red

  Tectonic Silver

  Stratosphere

  Ink Blue

  Blazer Blue


   

   

Bookmark & Share