Изберете ја правата изведба за вашиот бизнис

Потполно новиот Transit Custom е достапен во три изведби (Ван, Ван со двојна кабина и Комби), со две меѓуоскини растојание и палета на различни носивости од извонредниот волумен на товарен простор. Ова значи дека може да ја изберете совршената комбинација за вашиот бизнис. Исто така постои избор на различни внатрешни ентериери во изведбите, плус многу додатна опрема. За уште по специјализирани опции, може да ви понудиме широк спектар, од уникатни бои до различни системи за товарење. Дознајте повеќе за товарниот простор тука...


 • Ван

  Transit Custom Ван е функционален носач на товар, со полна висина, полна ширина на преграда (застаклена или незастаклена), која го одделува товарниот простор од кабината, и опцијата за две или три седишта напред. Може да изберете од една до две лизгачки врати и да изберете задни врати на отварање под агол или по висина. 

   

  Опции на меѓуоскино растојание

  Кратко меѓуоскино растојание

  (L1) Кратко меѓуоскино растојание (SWB): 2.93m (вкупна должина 4.97m)

   

  Долго меѓуоскино растојание

  (L2) Долго меѓуоскино растојание (LWB): 3.3m (вкупна должина 5.34m)

  Опции на бруто маса на возило

  Бруто масата на возилото (GVM) е максималната тежина на возилото кога е целосно товарено.  

  Варира од 2500кг до 3325кг за да обезбеди 683кг до 1484кг носивост.

  Висина на кров

  Моментално достапно само со една висина, ransit Custom нуди 1406mm внатрешна висина на товар.

  Маса на влечна приколка

  Зависно од моторот и GVM, Transit Custom може да влече до два тона целосно оптоварен.

 • Ван со двојна кабина

  Како и со Ван, може да изберете помеѓу две и три седишта во предниот ред. Додатно, Ван со двојна кабина ви нуди додатен ред со три фиксирани седишта, позади предниот ред. Потоа фиксирана застаклена преграда го дели вториот ред седишта од товарниот простор.  

   

  Опции на меѓуоскино растојание

  Кратко меѓуоскино растојание

  (L1) Кратко меѓуоскино растојание (SWB): 2.93m (вкупна должина 4.97m)

   

  Долго меѓуоскино растојание

  (L2) Долго меѓуоскино растојание (LWB): 3.3m (вкупна должина 5.34m)

  Опции на бруто маса на возило

  Бруто масата на возилото (GVM) е максималната тежина на возилото кога е целосно товарено.  

  Варира од 2700кг до 3325кг за да обезбеди 776кг до 1305кг носивост.

  Висина на кров

  Моментално достапно само со една висина, ransit Custom нуди 1406mm внатрешна висина на товар.

  Маса на влечна приколка

  Зависно од моторот и GVM, Transit Custom може да влече до два тона целосно оптоварен.

 • Комби

  Transit Custom Комби нуди повеќе од 30 различни комбинации на поставување на седишта. Поседува флексибилен заден систем на седење каде седиштата може да се преклопат и постават заедно да за завземаат помалку простор. Ова е брз и лесен начин да се ослободи голем слободен простор; едноставно преклопете некое или сите од седиштата на задниот ред и поместете ги нанапред, додека не дојдат веднаш позади вториот ред. Доколку преферирате, седиштата може целосно да се отстранат, давајќи ви максимален товарен простор.  

   

  Опции на меѓуоскино растојание

  Кратко меѓуоскино растојание

  (L1) Кратко меѓуоскино растојание (SWB): 2.93m (вкупна должина 4.97m)

   

  Долго меѓуоскино растојание

  (L2) Долго меѓуоскино растојание (LWB): 3.3m (вкупна должина 5.34m)

  Опции на бруто маса на возило

  Бруто масата на возилото (GVM) е максималната тежина на возилото кога е целосно товарено.  

  Варира од 3100кг до 3325кг за да обезбеди 913кг до 1112кг носивост.

  Висина на кров

  Моментално достапно само со една висина, ransit Custom нуди 1406mm внатрешна висина на товар.

  Маса на влечна приколка

  Зависно од моторот и GVM, Transit Custom може да влече до два тона целосно оптоварен.

Bookmark & Share