Ценовник

Ако сте заинтересирани за одреден Transit модел ве молиме симнете го нашиот ценовник. Или посетете го најблискиот дилер за најдобрите понуди на располагање.


Transit Custom Van Ценовник

Transit Custom Kombi Ценовник

Повеќе информации во врска со PDF датотека
PDF форматот е дизајниран за да ви овозможи да ја погледнете и печатите датотеката без потреба од софтвер кој се користи за креирање на истата. Adobe ™ обезбедува слободен софтвер за заедничка употреба (Acrobat Reader), која овозможува да работите со овие датотеки. Ако веќе имате инсталирано оваков софтвер, обично ќе го најдете под "програми" во "Start Menu". Инаку, следете го линкот подолу за да преземете копија.

Преземи Acrobat® Reader од adobe.com

Bookmark & Share