Дизајниран со причина

Секој милиметар од Новиот  Transit е направен за да ви помогне да го водите вашиот бизнис ефективно, продуктивно и ефикасни трошоци. Комбето е поспособно, цврсто и по издржливо повеќе од било кога. Додека надворешниот дизајн остава впечатлив и современ имиџ, модерната слика и профил го прават возилото повеќе аеродинамично, и со подобрена потрошувачка ефикасност. Внатрешноста е стилска, комфорна налик на автомобил. Но ова е Transit, така што е практичен и направен да трае.
 • Надворешност

  Конструиран по Ford кинетичкиот Дизајн, надворешноста на комбето комбинира модерен стајлинг со практична употреба. На пример, подобрена аеродинамичност помага да се обезбеди подобра ефикасност на горивото додека високо технолошките светла овозможуваат подобра видливост. Резервните делови се исто така дизајнирани да бидат лесни за сервисирање и промена, со пониски трошоци.

   

   


  Стилско и способно


  Повеќе аеродинамик, подобра ефикасност на горивото

  Патувајте во комфорт и стил


  Впечатлив дизајн, високо технолошки предни светла


  Дизајнирано со причина како однадвор, така и одвнатре
   

   

 • Внатрешност

  Направено да биде практично и цврсто носиво, скроено да се чувствува што е можно по комфорно: ентериерот налик на автомобил е ергономски дизајниран да ја имате секоја контрола и простор за остава блиску до раката.

   

   


  Комфорна, кабина налик автомобил

  Просторна мобилна канцеларија


  Повеќе релаксирчко на долги патување


  Целосно подесив волан

   

   

   

 • Бои

  Палета на модерни надворешни бои помагаат да се креира позитивен впечаток за вашиот бизнис и овозможуваат ударен ефект на секој знак, име кое можете да го ставите подоцна.

   

   


  Tectonic Silver


  Blazer Blue


  Deep Impact Blue


  Frozen White


  Lunar Sky


  Midnight Sky


  Moondust Silver


  Panther Black


  Race Red


  Stratosphere   

   

Bookmark & Share