Едно комбе, Безбројни варијанти

Еден, двајца или повеќе патници. Средно, Долго, Долго Продолжено или Jumbo Долго Продолжено меѓуоскино растојание. Висок, среден или низок кров. Изберете го новиот Transit и може да го конфигурирате вашето комбе да биде уникатно изработено за вашиот бизнис.

 • Double-Cab-In-Van

  Van

  Меѓуоскино растојание: L2 (Средно), L3 (Долго), L4 (Долго Издолжено) 

  Висина на покрив: H2 (Среден Кров) и H3 (Висок Кров) 

  GVM: 2900-4700kg 

  Седишта: 2-3

   


   

 • Kombi

  Kombi

  Меѓуоскино растојание: L2 (Средно), L3 (Долго), L4 (Долго Издолжено)            

  Висина на покрив: H2 (Среден Кров) и H3 (Висок Кров)                             

  GVM: 3100-4300kg                                                              

  Седишта: 2-9

   

  Kombi Van

  Меѓуоскино растојание: L2 (Средно), L3 (Долго), L4 (Долго Издолжено)                 

  Висина на покрив: H2 (Среден Кров) и H3 (Висок Кров)                            

  GVM: 3100-3500kg                                                                        

  Седишта: 2-7


   

 • Chassis Cab

  Chassis Cab

  Меѓуоскино растојание: L1 (Кратко), L2 (Средно), L3 (Долго), L4 (Долго Издолжено), L5* (Jumbo Долго Издолжено)

  Висина на покрив: H1 (Низок Кров)

  Седишта: 2-3 

   

  Double Chassis Cab

  Меѓуоскино растојание: L2 (Средно), L3 (Долго), L4 (Долго Издолжено), L5* (Jumbo Долго Издолжено)  

  Висина на покрив: H1 (Низок Кров)

  Седишта: 2-7


   

   

 • Bus M2

  Ford Easy Fuel

  Меѓуоскино растојание: L2 (Средно), L3 (Долго), L4 (Долго Издолжено),            

  Висина на покрив: H2 (Среден Кров) и  H3 (Висок Кров)

  GVM: 3500-4600kg

  Седишта: 11-18

   

   

   

   

Bookmark & Share