Контакт

ЗАКАЖУВАЊЕ ТЕРМИН ЗА СЕРВИС: (02) 3073 103 лок. (240)

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ: (02) 3073 103 лок. (113)


Работно време

Продажба:

 • Пон - Пет 08:00 - 18:00
 • Саб 09:00 - 15:00

Сервис:

 • Пон - Пет 08:00 - 16:00
 • Саб 09:00 - 14:00
 • Сервис

  Вангел Барџовски

  Шеф на сервис

  Tel: + 389 (0) 2 3073 103 (сервис)
  Mob: +389 (0) 70 366 546

  Fax: +389 (0) 2 3067 262

  E-mail: vbardzovski@ford.com.mk

  Властимир Стојковиќ

  Продажба на резервни делови

  Tel: + 389 (0) 2 3073 103 (сервис)
  Mob: +389 (0) 71 393 090

  Fax: +389 (0) 2 3067 262

  E-mail: vstojkovic@ford.com.mk

  Михаил Терпини

  Шеф на каросериски поправки


  Tel: + 389 (0) 2 2602 567
  Tel: + 389 (0) 2 2602 568
  Mob: +389 (0) 70 387 827

  Fax: +389 (0) 2 3067 262

  E-mail: mterpini@ford.com.mk

 • Продажба


  Филип Поповиќ

  Директор на продажба

  Tel : + 389 (0) 2 3073 103 (локал 116/115)

  Моб: +389 (0) 70 384 996
  Fax: +389 (0) 2 3067 262
  E-mail: fpopovic@ford.com.mk


  Артан Агуши

  Продажба


  Tel : + 389 (0) 2 3073 103 (локал 116/115)

  Моб: +389 (0) 76 350 225

  Fax: +389 (0) 2 3067 262

  E-mail: aagusi@ford.com.mk  Александар Трајковски

  Продажба и откуп на половни возила  Tel : + 389 (0) 2 3073 103 (локал 116/115)
  Моб: +389 (0) 70 359 820
  Fax: +389 (0) 2 3067 262

  E-mail: atrajkovski@ford.com.mk

 • Флотна продажба

  Татјана Перишиќ

  Директор на флотна продажба

  Tel : + 389 (0) 2 3073 103 (локал 206)

  Fax: +389 (0) 2 3067 262

  E-mail: tperisic@ford.com.mk


Bookmark & Share