Акција Брисачи

Сезоната на влажни шофершајбни пристигна. Затоа за Вашиот Ford ја припремивме Есенската акција за промена на метличките на брисачите.
Оригинални Ford метлички со вкалкулирана работна рака по промотивна цена!

Закажи го твојот термин и дознај повеќе промотивни Сервисни понуди за твојот Ford на следниот линк:Bookmark & Share