ГОЛЕМ SUV - мала цена

Новата Голема Ford Kuga, сега со акциска цена. Повеќе изведби на еден од најпродавните SUV модели на Ford достапни по промотивни цени.
Во нашата понуда влегуваат дизел моторите со повеќе нивоа на опрема за исполнување на сите Ваши потреби.

Обезбедете си ГОЛЕМ SUV по мала цена.

fordНовата Ford Kuga

  • 1.5 TDCi 120КС
  • Trend опрема
Промотивна цена - 19.990

*Останатите изведби се исто така со промотивни цени

> Закажи ТЕСТ возење

> Дознај повеќе за Ford Kuga

Bookmark & Share