ПОНУДА СО СТИЛ!

Најпродаваните модели на Ford во Македонија, доаѓаат со опрема, мотори и цени со стил!

Побрзај и закажи ТЕСТ возење, бидејќи количините се ограничени.

ford Ford Fiesta - 9.990 €

  • Trend ниво на опрема
  • 1.25i со 82КС
> Редовен ценовник за Fiesta
> Дознај повеќе за FiestafordFord Focus - 12.490 €

  • Trend ниво на опрема
  • 1.6 TiVCT со 105КС
> Редовен ценовник за Focus
> Дознај повеќе за FocusfordFord Mondeo - 19.990 €

  • Trend ниво на опрема
  • 1.5 TDCi со 120КС> Редовен ценовник за Mondeo
> Дознај повеќе за MondeoBookmark & Share