Blue Friday

03.11.2017
10.11.2017
17.11.2017 - Blue Friday во Салонот на Ми-Да Гранд Моторс
работно време до 21ч.

ПОДАРОЦИ ЗА СИТЕ

Во духот на познатиот Black Friday, единствено овој Ноември Отворени денови за сите производи на Ford.

• Огромни попусти на сите возила на лагер, нови и половни
• Подароци за секое продадено возило како зимски гуми, кровни носачи итн.
• Подароци за секое извршено ТЕСТ возење
• Ми-Да Гранд Моторс вклучи договор со Првата детска амбасада Меѓаши, дека за секое продадено возило на Blue Friday ќе донира за дневниот центар за деца кои не одат на училиште

Ве очекуваме!

Bookmark & Share