Ford & Halkbank

ВРЕМЕ Е ЗА FORD-от ОД ТВОИТЕ СОНИШТА!

Одлична понуда од Halkbank за физички лица.

Халкбанк АД Скопје нуди
автомобилски кредит кој одговара на вашиот буџет, потреби и можности. Сега
можете да го добиете автомобилот од соништата по најповолни услови :


  • 0% учество за возила до 12.000 ЕУР
  • максимален рок 95 месеци
  • без трошоци за обработка"

Дознај за повеќе преку следните линкови:

Документи за апликација

Автомобилски кредит со плата во Халк банк


Bookmark & Share