Ford Ranger Понуда

Цврстиот Ford Ranger, најпродаваниот пик-ап за 2016 година во Европа дел од акциската понуда на Ми-Да Гранд Моторс.
Модел кој носи 2.2 TDCi дизел мотор со 160 Коњски сили и погон на 4 тркала, опремен со XLT ниво на опрема ќе ги олесни вашите работни задачи и комплетно ќе ги задоволи потребите на Вашиот динамичен животен стил.

Промотивна цена од 21.990€ по поврат на ДДВ.


ford Ford Ranger
XLT 2.2 TDCi 160КС 4x4

Акциска цена: 21.990 + ДДВ

> ЗАКАЖИ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ <

> Дознај повеќе за Ford Ranger

Bookmark & Share