KugAкција

Најатрактивната продажна акција за најатрактивниот модел во 2017 година. Новата Kuga достапна ВЕДНАШ со повеќе нивоа на опрема, по АКЦИСКИ цени.

Погледни ги моделите од понудата и побрзај да ги видиш во живо бидејќи количините се ограничени.

Дознај повеќе за Новата Kuga

Закажи ТЕСТ возење

ford

Мотор: 2.0 TDCi 150 КС 2WD
Ниво на опрема: Trend
Боја: Frozen white
Редовна цена: 28.550 €

Акциска цена: 22.990ford

Мотор: 2.0 TDCi 150 КС 2WD
Ниво на опрема: Titanium
Боја: Ruby red
Редовна цена: 33,210 €

Акциска цена: 26.990 €


ford

Мотор: 2.0 TDCi 150 КС 4WD
Ниво на опрема: Titanium
Боја: Magnetic
Редовна цена: 38,760 €
Менувач: Poweshift

Акциска цена: 30.990


ford

Мотор: 2.0 TDCi 150 КС 2WD
Ниво на опрема: Business
Боја: Deep impact blue
Редовна цена: 31,900 €

Акциска цена: 25.990 € (ПРОДАДЕНО)


ford

Мотор: 2.0 TDCi 150 КС 4WD
Ниво на опрема: Titanium
Боја: Absolute black
Редовна цена: 36,160 €

Акциска цена: 29.490


Bookmark & Share