Ford Focus - 2010

Цена: 6.900 €

Ford Focus - 2010

Тип: 1.6 Бензин
Сила на моторот: 100КС
Број на врати: 4
Поминати километри: 116.000KM
Регистрирана: до 06.08.2018
Година на производство: 2010


Опрема:


Сервисна историја
Темпомат
Радио CD и команди за радио на воланот
Електрика на предни прозорци
Серво управувач обложен со кожа
Централна брава со далечинско заклучување
Автоматски двозонска клима уред
Борд компјутерЦЕНА: 6.900 Eur.

Bookmark & Share