Ford Ranger - 2008

ЦЕНА: 9.000 €

Тип: 2.5 TDCi
Зафатнина на мотор: 2.500 cm3
Сила на моторот: 143 ks
Број на врати: 4
Поминати километри: 265.000км
Регистрирана: до 20.08.2018
Година на производство: 2008

Опрема:

Погон на сите тркала
Сервисна историја
Електрика на сите прозорци
Серво управувач обложен со кожа
Централна брава со далечинско заклучување
Мануелен клима уред

Bookmark & Share