Infinity Q30 - 2017

Цена: 29.900

Infinity Q30 - 2016

Тип: 1.5 Дизел
Сила на моторот: 109КС
Број на врати: 5
Поминати километри: 0 KM
Опрема:

ABS, EBD, TCS,BA и VDC
Кима уред,
Електрични прозорци,
Наслон за рака,
Електрични прилагодливи и загревани странични ретровизори,
Странични ретровизори во бојата на возилото со LED индикатори за насока,
Рачки на врати во боја на возилото,
Заштитна пластика на работ на подкрилата,
Страничен спојлер во црна боја,
Заден спојлер во црна боја,
Хромирани лајсни,
Сензор за светла,
LED задни светла,
Мултифункционален управувач,
Кожен управувач со команди,
Кожен менувач,
Управувач подесив по висината и длабочината,
Инструмент табла обложена со кожа,
Внатрешни детали во црна лакирана боја,
Управувач чувствителен на брзина,
Систем за следење на притисокот во гумите (TPMS), Помош при тргнување на угорнина,
Електрична рачна сопирачка,
Седум воздушни перници,
LED дневни светла,
Предупредување од фронтален судар со стоп состав,
Возачко седиште подесиво по висина, iso fix на задната клупа,
Аудио состав со 6 звучници, 2USB приклучоци,
Загревни прскалки за ветробранско стакло,
LCD VGA 7" екран осетлив на допир, Bluetooth поврзување со телефон и гласовно бирање,
18" алуминиумски фелни 235/50,
Infiniti навигациски состав
Bookmark & Share