Mercedes-Benz C220 - 2007

ЦЕНА: 12.900 €

Тип: 2.2 дизел
Зафатнина на мотор: 2.148 cm3
Сила на моторот: 170 KS
Број на врати: 4
Поминати километри: 150.000 KM
Регистрирана: до 23.02.2018
Година на производство: 2007


Опрема:

Комплетна сервисна историја и купен од Макаутостар-Скопје
Високо ниво на опременост: AVANTGARDE

Bookmark & Share