Mercedes Benz E350 CDI - 2010

ЦЕНА: 21.000 €

Тип: 3.0 дизел
Зафатнина на мотор: 2.987 cm3
Сила на моторот: 230 KS
Број на врати: 4
Поминати километри: 299.000 KM
Регистрирана: до 25.04.2019
Година на производство: 2010

Опрема:

AVANTGARDE ниво на опременост
BLUE EFFICIENCY
Редовно сервисирана

Bookmark & Share