Opel Antara - 2010

ЦЕНА: 9.800 €

Тип: 2.0 дизел
Број на врати: 5
Поминати километри: 68.000 km
Регистрирана: до 01.09.2018
Година на производство: 2010

Опрема:

  • Погон на предни тркала
Bookmark & Share