Range Rover Sport - 2014

ЦЕНА: 67.000 €

Тип: 3.0 дизел
Зафатнина на мотор: 2.993 cm3
Сила на моторот: 260 KS
Број на врати: 5
Поминати километри: 77.000 km
Регистрирана: до 09.09.2018
Година на производство: 2014

Опрема:

HSE + дополнителна опрема

Bookmark & Share