Renault Megane - 2005

Цена: 4.300

Reanult Megane

Тип:1.5 Дизел
Сила на моторот: 100КС
Број на врати: 5
Поминати километри: 131.000км
Регистрирана: до 09.09.2017
Година на производство: 2005

Стандардна опрема:2 Воздушни перничиња
Радио CD
ABS, систем за сопирање
16" алуминиум фелни со нови гуми
Борд компјутер
Мануелна клима уред
Електрика на предни и задни прозорци
Централна брава со делечинско
Предни и задни светла за магла
Серво управувач
Палење со картица
Металик боја
Наслон за рака
Сензори за светло

Bookmark & Share