Сервисирање и поправки

Ние во Форд сме посветени да вложиме исто толку грижа во сервисирање и поправка на вашето возило како кога го направивме. Нашите високо квалификувани сервисни тимови помагаат да го одржиме вашиот Форд во врвна кондиција и безбеден за возење, а во исто време да ја задржиме неговата препродажна вредност. Вие можете да очекувате вредност за парите, професионална услуга и високо квалитетни делови од луѓе кои го познаваат вашето возило во целост.

МОЈ СЕРВИС - СИТЕ СЕРВИСНИ ПОНУДИ НА ЕДНО МЕСТО

дберете го моделот на Ford, годината на производство, типот на мотор и погледнете ги сите понуди за тој Ford. Понудите се однесуваат за возила надвор од гарантниот рок и вклучуваат оигинални Ford делови. 

Повеќе...

 

Сервисирање на вашиот Форд

Носете го вашиот Форд на редовни проверки за да го осигурате правото на гаранција да остане незасегнато - и затоа што превенцијата е подобра од лекот.

Повеќе...

Дилери на Форд/Овластени сервисери

Дозволете им на нашите сервисни тимови да ве вратат вас и вашиот форд на патот колку што е можно побрзо.


Повеќе...

Оригинални делови на Форд

Ние ги произведуваме нашите резервни делови по истите високи стандарди како и нашите автомобили. Бидејќи со повеке од 100 години искуство во правење коли, ние знаеме колку е значајно да се задржи вашиот Форд 100% Форд за да осигура безбедност на вашите патници.
Затоа послушајте не - осигурајте се со Оригинални делови на Форд.

Повеќе...

Дополнителна опрема

Секоја Ваша желба за индивидуализација на возилото можете да ја задоволите со Ford оригиналната дополнителна опрема која Ви стои на располагање.

 

Повеќе...

 

Форд гаранции

Ние ви нудиме изобилие на индивидуални гаранции кои можат да бидат изработени по вашите точни потреби.

Повеќе...

24ч поддршка на пат

Поддршката на Ford е програма за поддршка на пат, создадена специјално за клиентите на Ford за безгрижно возење.

Повеќе...

Bookmark & Share