Дополнителна опрема

Секоја Ваша желба за индивидуализација на возилото можете да ја задоволите со Ford оригиналната дополнителна опрема која Ви стои на располагање. Дополнителната опрема е така дизајнирана да немате никакви дополнителни потешкотии во управувањето на возилото, а со оглед на тоа што е правена според барањата на Ford, инсталацијата на истата е сведена на неколку едноставни чекори. Сето тоа е направено без да се загуби на сигурноста, бидејќи Ford оригиналната дополнителна опрема е испитана и хомологирана според барањата на сите релевантни институции за безбедност во сообраќајот. Затоа, Ford оригиналната дополнителна опрема е логичен избор за Вашето возило.

Ford Fiesta

 

Погледнете тука...

Ford Fusion

 

Погледнете тука...

 

 

Ford Focus

 

Погледнете тука...

 

 

 

 

 

Ford Kuga

 

Погледнете тука...

Ford Mondeo

 

Погледнете тука...

 

 

Ford Ka

 

Погледнете тука...

 

 

Погледнете го целосниот каталог за дополнителна опрема тука...

Погледнете го целосниот ценовник за дополнителна опрема тука...

Bookmark & Share