Оригинални делови на Форд

Ние ги произведуваме нашите резервни делови по истите високи стандарди како и нашите автомобили. Бидејќи со повеке од 100 години искуство во правење коли, ние знаеме колку е значајно да се задржи вашиот Форд 100% Форд за да осигура безбедност на вашите патници.

 

Затоа послушајте не - осигурајте се со Оригинални делови на Форд.

 

Со избирање на оригинални делови на Форд има многу предности како што се сигурност, перформанси, квалитет, вредност, брендирање и заштита со гаранција.

Сигурност

Oригиналните делови на Форд се дизајнирани, произведени и тестирани за да ги задоволат или ги надминат законските стандарди за безбедност и хомологациони барања.

 

 

 

 

Перформанси

Сите делови на Вашиот Форд се дизајнирани да работат заедно за оптимални перформанси, целосен комфор и максимална ефикасност на гориво.

 

 

 

 

Квалитет

Високиот стандард на дизајн и производство прикажани во оригиналните делови на Форд осигоруваат нивно брзо вклопување, сигурност и перформанси.

 

 

 

 

Вредност

Одржете го вашиот Форд 100% Форд и ке постигнете идните сопственици да бидат среќни. Ако го продадете вашето возило, потенцијалните купувачи ке бидат задоволни да чујат дека сте користеле само оригинални делови на Форд.

 

 

 

Брендирање

Можете да забележите оригинални делови на Форд по нивното брендирање. Нашата лесно препознатлива марка е често прикажана на истакната позиција.

 

 

 

 

Гаранција

Можете да забележите оригинални делови на Форд по нивното брендирање. Нашата лесно препознатлива марка е често прикажана на истакната позиција.

 

 

 

 

 

Безбедност

Ford се грижи за вашата и безбедноста на вашите сопатници. Во прилог на тоа погледнете ги двата сервисно-едукативни клипови:

 

Оргинален Ford филтер за полен


Оргинални Ford брисачи


Bookmark & Share